dilluns, de gener 16, 2006

 

Escalada en gel a Cavallers



Aquest cap de setmana, el mosso i jo, hem fet una escapada a Boí a veure com estava el tema per allí a d'alt i... Bingo! El dissabte, junt amb dos companys de les estades de la FEEC, vam escalar "el tobogan" II/2 i "ressalts variats" II/3+ 60 m (foto del roger escalant-la), una via no gaire estètica però amb ressalts fins 85º. Després, "enemigos de lo ajeno" I/4 30m, via molt bonica de la cantera, amb algun resalt a 90º, gel exel·lent.
El diumenge, i desprès d'una aproximació agònica de 4 hores i mitja enfonsant-se per la neu, vam arribar al barranc de la Malavesina, un sector increible amb unes cascades espectaculars, lloc on encara no havia escalat ningú enguany. Vam escalar: "Bronco" II/3+ 50m i "Kalasnikoff" II/3 50 m. Tal com estaven formades podriem anomenar-les de 4 grau. Vies molt autèntiques amb un gel insuperable.
Desprès d'una jornada extenuant, el "maestro di giaccio", l'"eis kletterer", el "sr. d'erill" i el "pallarès" ens en vam tornar a caseta a buscar la càlida rebuda de la llar de foc.
Alpin stil!!
Comments: Publica un comentari a l'entrada