dilluns, de juny 14, 2004

 

Diumenge 13 de Juny, KRT 250m MD ...

... i aquí es on comencen les divergències, per a uns ... una simple bonica via amb un llarg de 6a+ i un altra de 6a, per als que ja l’havien fet... una via que s’ha de fer!, un bon lloc per a fer artificial; pers a uns altres ja amb els seus dies d’escaladors... una via molt mantinguda de 6a, que cansa i pica; i finalment, per alguns altres la primera via que s’ha de fer en arribar als Ports de Beseit, amb un segon llarg de 6b i una tercer de 6a. Es a dir, per nosaltres, i ja sabem nosaltres de qui parlem, ens plantem a peu de via com sempre molt tard, aquest cop no entenc com... ens vàrem llevar a les 9:00 i ja estàvem al Horta de Sant Joan, no se sap ben be com, però vàrem fer cap a peu de la KRT a quarts d’una!. A mi aquest cop em toca fer de cangur de la Lluna. Desprès de sortir en Joan i el Heavy primer, L’Ester i el Pep es disposen a fer la via a quarts d’una, aquí ens estalviarem cap comentari dels que passaven per el cap de tots tres en aquell moment. Desprès de un primer llarg Ae, que se suposa esta preparat per forçar V+(Ae) que va obrir el nostre guia experimentadisssiiiimmm i malmemoriat, l’Ester es disposa a obrir el segon llarg, comença per un flanqueig, una xapa, dugués, tres, la quarta se la salta per sobrada... o no, i en arribar al pas de: -aquí es on no se que dir: , ... poseu-hi el que cadascú vulgui, 6a, 6a+, 6b, V+(Ae), aquí es on te lloc el primer vol sense motor de l’Ester.
Rappel per la via, amb la cama decorada per una temporada, abandonament, o millor dit equipacio amb dos cintes express de la via, i compromís per part de tots tres de tornar el pròxim dissabte a les 8:00 del mati per a recuperar material, orgull, i confiança en la cordada PEL.

Be , aquest es el primer ... que no l’últim, dels comentaris que la KRT aportarà al nostre Blog. Ens hi veiem el dissabte, no hi ha excuses!

P.D.:
PEL - Pep Ester Lluis - Pro Escalades Lentes - Patim Escalant Lliure - Perque Ens La busquem sempre tan peluda...

Comments: Publica un comentari a l'entrada