dilluns, de desembre 13, 2004

 

"I lost my finger, but i'm here with you"


Èxit de participació en la trobada internacional d'escaladors que va tenir lloc a Tivissa. Va ser una jornada on es van presentar un seguit de reculls fotogràfics per part de l'Armand Ballart i l'Oscar Cadiach. També, es va rendir un petit homenatge a en Manel de la Matta, al qual van assistir grans personatges de l'alpinisme internacional. Cal destacar l'anècdota del dia... quan Sir Chris Bonington, desprès d'anys i anys d'alpinisme extrem i cap lesió important, va perdre part del seu dit petit al enganxar-se'l a la porta del cotxe mentre baixava. Tot i que desprès, va tornar al lloc on estavem reunits com si no hagués passat res. Que n'és de curiós el món...
Comments:
Curiós ?... això no es curiositat!... això te un nom!... es una P.U.T.A.D.A!

Imagineu tot el que ha arribat a fer aquest bon home per tots els racons del mon, i un dia del 2004 quan ja ho ha fet gairebé tot (en el bon sentit) perd una part del dit obrint la porta de un cotxe a una visita bes a saber on... per tal de passar un dia amb els seus bons amics catalans i escampar les seves vivències per tot.

Jo tornaré a Tivissa tants cops com calgui, sobretot desprès de que ens tractessin tan be com ho varen fer, però no ser jo si el Sr. Chris Bonington no s'ho pensarà dos cops.

Felicitats a tot el que va organitzar la jornada va ser distreta, divertida i amena.

P.D. gràcies pel pica-pica, això farà que cada any hi vingui mes gent... sinó ja veureu!
 
Publica un comentari a l'entrada